بوستر پمپ آب Can Be Fun For Anyone
بوستر پمپ آب Can Be Fun For Anyone
Blog Article
بوستر پمپ چیست + مزایا و معایب + تفاوت آن با پمپهای آب معمولی
افزایش فشار آب: این پمپها میتوانند فشار آب را در خطوط آبیاری، منازل و مکانهای دیگر افزایش دهند.
کلکتور: از یک سمت به سیستم تست و از سمت دیگر به شبکه مصرف متصل می شود. در بوستر پمپهای آتش نشانی بزرگ بر روی کلکتور یک فلومتر نصب می شود تا این امکان وجود داشته باشد که حجم زیادی از آب دورریز نشود و بوسیله آن عملکرد پمپ تحت کنترل درآید.
در بوسترهای پمپ مواردی استفاده شده است که فقط برای مکان هایی مورد کاربرد است که با آب سروکار دارند و برای بخش هایی که با نفت کار می کنند کاربرد نداشته و نباید از آن استفاده کرد.
به طور سادهتر، این پمپها برای ساختمانهایی که طبقات و واحدهای زیادی دارند و فشار آب شهری نمیتواند نیازهای آنها را برآورده کند، استفاده میشوند. به دلیل اهمیتی که این دستگاه دارد، در این مقاله قصد داریم به سوال “بوستر پمپ چیست؟” پاسخ دهیم و آن را به صورت جامع بررسی کنیم. پس تا آخر همراه ما باشید.
به این ترتیب بوستر پمپ می تواند دست ما را برای ایجاد یک نگاه مدیریتی بر خروجی آب باز گذارد. چیزی که در پمپ های ساده دیده نمی شود.
آمادهسازی مکان نصب: مکان نصب باید آماده شود؛ مکان نصب باید دارای سطح صاف باشد و فضای کافی را داشته باشد.
شما باید اول تنها پمپ را روشن کنید تا کمک کند فشار ها از پورت های خروجی خارج شوند.
آنها به ما کمک میکنند تا فشار آب را در مکانهایی که نیاز داریم، افزایش دهیم.
با استفاده از مانومتر، مسئول بوستر پمپ میتواند فشار مایعات را مشاهده کند و از این طریق اطمینان حاصل کند که فشار در محدوده مطلوب قرار دارد.
مانومتر: وظیفه مانومتر در سیستم بوستر پمپ، اندازهگیری و نمایش فشار مایعات است. مانومتر به عنوان یک ابزار اندازهگیری فشار در بوستر پمپ عمل میکند.
یکی از انواع بوستر پمپ آبرسانی، برند ابارا می باشد، که در ادامه به بررسی ویژگیهای این محصول می پردازیم.
نوع مایع: انتخاب پمپ باید با توجه به نوع مایع (آب، گاز، یا مایعات دیگر) صورت گیرد.
با استفاده از فلنجها و اتصالات، امکان اتصال و انتقال مایعات به صورت مطمئن فراهم more info میشود. علاوه بر این، این اتصالات به افزایش قدرت و استحکام بوستر پمپ کمک میکنند و از وقوع نشتی جلوگیری میکنند.